Jdi na obsah Jdi na menu

ARCHIV

Příspěvky

fotky U12 - Žabiny Brno

29. 10. 2017

 
Celý příspěvek
| Rubrika: ARCHIV

fotky U15 - Blansko

29. 10. 2017

 
Celý příspěvek
| Rubrika: ARCHIV

U 15 TJ Sokol Lanžhot - BK Blansko

29. 10. 2017

1. zápas 44:57

Hůrská 25b, Novosadová 15b, Hedlová a Šimková 2b,

2. zápas 28:49

Radoňová 10b, Hůrská a Novosadová 6b, Hedlová 4b, Šimková 4b,

 
Celý příspěvek
| Rubrika: ARCHIV

ženy: SK Renocar Podolí - Sokol Lanžhot 87:62

29. 10. 2017

Štáhlová 34b, Bačová 8b, Šestáková 6b, Kudláčková, Vargová a Slámová K. 4b, Trčková 2b,

 
Celý příspěvek
| Rubrika: ARCHIV

MINI U-12 - Kyjov

17. 10. 2017

MINI U-12  - Kyjov

Mladší žákyně odehrály v sobotu 21.10.2017 další mistrovské utkání v letošní sezoně a to na půdě soupeře Jiskry Kyjov. K utkání jsme cestovaly bez zraněné Aničky, Nely a Emily, která jela potěšit rodinu J a zápas výjimečně vynechala . Holky nám však určitě držely palečky, protože se nám v obou zápasech podařilo vyhrát větším rozdílem.

K utkání :  Dalo by se říci, že hřiště Kyjova můžeme považovat za více jak známé a naše holky se zde budou cítit jako doma, avšak velký počet neproměněných šancí z jednoduchých příležitostí tomu vůbec neodpovídal a spíše to vypadalo jako bychom zde hrály poprvé. Tolik zahozených šancí na skórování jsem u hráček ještě neviděl a i proto jak v prvním utkání, tak i ve druhém jsme se ke konečnému výsledku propracovávaly trošku obtížněji, než ukazují samotné výsledky. První zápas začal již brzy ráno v 8:30 hod. a na rozehrávce první pětky jako vždy dobře „makala“ Áďa Uhrová, která s ostatními vytvořila úvodní náskok 23:8. Náskok mohl být i větší, ale až moc zakončení jednoduchých dvojtaktů končilo mimo, což možná pramení i z tréninků, kdy snížené koše používáme v podstatě jen ke střelbě. I druhá pětka pokračovala v zahazování svých pokusů, ale naštěstí i soupeř neměl pokaždé přesnou mušku a v půlce šlo vedení ještě nahoru 34:10.  Před poslední částí jsem holkám „naznačil“ protože vyhrožovat se nemá J, že pokud nedají aspoň 60 bodů, půjdou po zápase na pět kol na ovál a zabralo to (čtvrtku jsme vyhrály 20:4). V zápase se naopak dařilo při vyhazování z autů a v přechodech do rychlého protiútoku, zapracovat však musíme na finální přihrávce, která nebyla pokaždé optimální. V prvním utkání vyhrály holky 66:20. Bodově nejlépe Laďka 16, Adélka 13b, Renča 10b, Maruška 9b, Eliška 6b, Kája 6b, Terezka K. 4b, Nikča 2b, Míša G. 2b.

Druhé utkání jsme opět začaly přehazováním koše a pomalu jsem se začal bát, aby nedošlo ke zbytečnému zdramatizování, první čtvrtka skončila 13:7. Druhá pětka vedená Laďkou, už zase našla ten správný rytmus a hlavně obroučku koše, kam ty koše máme střílet a v polovině utkání se šlo do vedení 35:9. V celé druhé polovině zápasu se již velmi zpomalilo tempo, přibývalo tvrdších střetů a faulů, holky dostávaly přes ruce, obličej a docházelo k tvrdým pádům na zem. Bolelo to, ale holky utkání zvládly a zaslouženě vyhrály 69:22.  Bodově se prosadila Laďka 17b, Maruška 12b, Eliška 12b, Renča 8b, Nikča 5b, Adélka 5b, Kája 4, Terezka K. 4b, Nina 2b.

Díky tatínkům a fanouškům za podporu v hledišti a hlavně holkám za předvedenou hru a nasazení tr. R.

POZOR  INFORMACE :  Holkám jsem slíbil, že po dalším kole, které sehrajeme 4.11. v Olomouci se půjdeme trošku zrelaxovat do místního Aquaparku. Vše bude ovšem záviset na vás rodičích, zda s tím budete souhlasit. Čas koupání by byl  max. 90 minut. Doporučuji prohlédnou si stránky Aquaparku ( vynechal bych atrakci Spacebowl, stejně je až od 12 let, postavíme tam jednoho dobrovolníka z doprovodu, který to bude hlídat J )  a i podle toho se rozhodnout. Platba proběhne hromadně, prašulky mám přislíbené od šéfové J .  Tak mi prosím dávejte vědět, děkuji tr. R.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: ARCHIV

U 15: BK Žabiny Brno B - TJ Sokol Lanžhot

16. 10. 2017

V sobotu 14.10. odehrály holky kategorie U15 zápasy v Brně.
BK Žabiny Brno B - TJ Sokol Lanžhot
1. zápas 68: 49 Novosadová 17b, Hůrská 13b, Vačkářová 8b, Radoňová 3b, Zahrádková 2b, Fridrichová 2b, Bačová 2b, Uhrová 2b
2. zápas po prodloužení 83:75 Hůrská 29b, Novosadová 20b, Bačová 14b, Radoňová 6b, Vačkářová 4b, Zahrádková 2b

 
Celý příspěvek
| Rubrika: ARCHIV

Jiskra Kyjov - ženy Sokol Lanzhot 49:56

8. 10. 2017

Štáhlová 28b, Markovičová 9b, Kudláčková a Poláchová 6b, Bačová 4b, Vargová 3b,

 
Celý příspěvek
| Rubrika: ARCHIV

U12 - BK Žabiny Brno

8. 10. 2017

MINI U-12

Domácí zápasy se hráčkám TJ Sokola Lanžhot nevydařily.

Zhodnocení a malé ohlédnutí je potřeba udělat i po nevydařeném utkání, které holky sehrály v sobotu 7.10.2017 s týmem SK Žabiny Brno. Jak již jsem psal v pozvánce k těmto utkáním, tak byly opravdu velmi těžké. Je potřeba zcela jednoznačně uznat, že soupeř přijel velmi dobře připraven jak po stránce složení týmu, tak po stránce herní. Brněnské týmy se poráží jen pokud předvedou ostatní týmy něco navíc, hrají s radostí a vůlí vyhrát. Ale k samotným utkáním :

Před začátkem prvního zápasu vyjádřila trenérka hostů malou obavu z výšky některých našich hráček, popravdě ta obava byla mířena na hráčky, které k nám hostují z Dubňan a trenérka brněnského týmu je ještě nezná. Už to znamenalo, že trenérka tým Lanžhota zná velmi dobře a nečekala takové překvapení J .

Utkání začala sestava s Adélkou, Renčou, Terezkou U., Terezkou K. a Eliškou, střídající hráčky Kája s Emily. Holky hrály co mohly, ale narážely na dobře bránící soupeřky, které jim v útoku moc nedovolily a hlavně nám dobře bránily náš herní systém, který selhával. Dále jsme nedokázaly zachytávat jejich rozehrávku z žádných míst a soupeřky pokračovaly samy na náš koš a proměňovaly jednoduché koše. Do druhé čtvrtiny nastoupila pětka vedená Laďkou a Maruškou, doplněná o Niky, Ninu a Verču střídající Nelča. Ani druhá sestava se však nedokázala prosazovat v útoku, kdy se neproměňovaly ani samostatné jednoduché nájezdy a opět nefungoval náš herní systém, který ztroskotával na špatně volené přihrávce. Soupeř však byl dobře připraven i na naši nejlepší hráčku Laďku, která se přes kvalitní obranu těžce prosazovala. Herní převaha soupeřek pokračovala i v druhé polovině hry, domácí nenašli žádnou slabinu soupeře, přes kterou by se prohru dalo zmírnit a tak TJ Sokol Lanžhot prohrál první utkání 21:56. Laďka 10b, Terezka K. 4b, Adélka, Renča a Maruška 2b, Nelča 1b.

Ve druhém utkání soupeř prohodil úvodní sestavu a tak ta co hrála v prvním zápase na naší druhou pětku začínala. To znamenalo, že holky bránily zase jiné hráčky, ale překvapivě úvod patřil spíše domácím holkám, které jsem se snažil v přestávce vyhecovat k větší bojovnosti a k většímu zájmu o volné míče. Bojovnost však nestačila, soupeřky měly v útoku mnoho doskoků a když neproměnily hned z první střelu, tak si jednoduše doskočily druhou i třetí a koš nám prostě daly. V dalších částech hry již docházely síly, nefungovalo nic v útoku a obrana byla slabší a slabší. Ve druhém zápase holky prohrály 22:65.  Laďka 8b, Renča 6b, Maruška, Eiška a Terezka K. 2b, Adélka a Kája 1b.

Díky všem co na zápasy přišli, a bylo Vás hodně, tak snad na příště nachystáme vítězný úsměv i pokřik. Díky tr. R.

 

 

 

 

 

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: ARCHIV

První domácí utkání hráček MINI U - 12

3. 10. 2017

Vážení rodiče a fandové basketbalu, první domácí utkání hráček MINI U12 se blíží, tedy mi dovolte Vás pozvat na sobotu 7.10.2017 kdy od 09:00 hod., budou holky hrát proti móóc silnému soupeři BK Žabiny Brno a Vaše podpora bude velmi potřebná. Díky tr. R.   
 
 
Celý příspěvek
| Rubrika: ARCHIV

U15 TJ Sokol Lanžhot : BK TJ Spartak DDM Uh. Brod

2. 10. 2017

Sokol Lanžhot - BK TJ Spartak DDM Uherský Brod.
1. zápas  56:80 .  Novosadová Aneta 24b, Hůrská Karolína 12b, Hedlová Dominika 7b, Radoňová Šárka 6b, Uhrová Hana 3b, Šimková Veronika a Pechurová Daniela 2b,
2. zápas  28:79 Novosadová Aneta 12b, Hůrská Karolína 10b, Fryčáková Anna 3b, Radoňová Šárka 2b, Hedlová Dominika 1b,
 
Celý příspěvek
| Rubrika: ARCHIV